Over Ons


Keirsbilck Peter Pleisterwerken is een jong en dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in natte bepleistering waarbij we de klant de keuze laten om te bepleisteren in een één-laag of twee lagen systeem.

Renovatieprojecten, waar vaak specifieke problemen de kop op steken, beschouwen wij telkens opnieuw als een boeiende uitdaging. Als voorbeeld nemen we het herstellen van moluren of volledig vernieuwen van moluren waarbij we de originele moluren kunnen copieëren. Vanzelfsprekend wordt ook de afwerking van uw nieuwbouw met kennis van zaken ter harte genomen. Of het nu plafonneerwerken of afbouwwerken zijn, onze stucwerken worden geplaatst onder de hoogste kwaliteitsnormen

Pleisterwerken Keirsbilck heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in binnenpleisterwerken, gespoten met 100% natuurgips, en buitenbepleistering. De werken worden onder directe controle uitgevoerd door de bedrijfsleider zelf. De personeelsleden zijn Stukadoor van opleiding en zijn ervaren in het uitoefenen van deze stiel.

Wij hebben als doel de klant een kwaliteitsvolle dienst te leveren aan een zo goed mogelijke prijs.

Door de middelgrootte van deze onderneming kunnen de diensten optimaal en met een voorrang aan kwaliteit uitgevoerd worden.

 

 

Algemene voorwaarden   •   Cookie Policy   •   Privacy Policy   •   Disclaimer